30.04.2008

GTA IV - Radio Styla

Little Jacob

Feita spill! Bildet over er av Little Jacob karakteren i det nye GTA IV som man blir kjent med ganske raskt etter en halvtimes spilling, patwa-stemmen til Little Jacob er spillt av Coolie Ranx (who?). Den nyeste utgaven har også som tidligere mange gangsta ras oppdrag med collie og guns i ekte badman styla. Btw, kjøring av bil mens man er full i spillet er funny as frrruck. Eller.. hele spillet er funny as frrruck! Trenger ikke fortelle dem people dem som liker tv-spill hva GTA IV er, men kan fortelle hvor sykt kule radiostasjonene er! (som var poenget med denne posten)

Spillet er verdt å kjøpe kun for å høre på den deilige samlingen av musikk fra alle sjangre, spillet har hele 16 musikkstasjoner med forskjellig musikk + noen "reklamestasjoner". Så gjennom booklet'n til spillet og kom over tracklisten til de forskjellige stasjonene, la spesielt merke til MassiveB, najse vybz i dancehall stylee, og The Classics, hostet av DJ Premier. MassiveB blir hostet av Bobby Konders som er en del av Massive B Soundsystem som holder til i Brooklyn. The Beat er heller ikke til å kimse av, nye freshe exclusives fra de store i dagens hip hop. Tracklist til alle de andre stasjonene finner man på wikipedia.

Hev opp en sånn radiospiller-snippet-reklame-faenskap under, den som kommer opp først er funk kanalen hostet av Femi Kuti. Kommer flere stasjoner opp på den dingsen etterhvert. Se etter GTA IV Soundtracket når det slippes, anbefales! Bandittan har et par eksemplarer av soundtracket til de tidligere utgavene til spillet...

Massive B Soundsystem 96.9
DJ: Bobby Konders
  • Burro Banton - "Badder Den Dem"
  • Choppa Chop - "Set It Off"
  • Mavado - "Real McCoy"
  • Jabba - "Raise It Up"
  • Bunji Garlin - "Brrrt"
  • Richie Spice - "Youth Dem Cold"
  • Chuck Fenda - "All About Da Weed"
  • Chezidek - "Call Pon Dem"
  • Mavado - "Last Night"
  • Spragga Benz - "Da Order"
  • Shaggy - "Church Heathen"
  • Munga - "No Fraid A"
  • Buju Banton - "Driver"
  • Bounty Killer - "Bullet Proof Skin"




http://www.rockstargames.com/IV/

29.04.2008

Too Late to Apologise

Alle har sikkert hørt den kvalme Timbaland låta med en eller annen emo gruppe som alle jenter med radio har lagt sin elsk på. Her er en annen versjon over riddimen til låta, muligens litt for drøy, Erik seh so. Gyptian har også en versjon, men den var bare klissete og zzzzz, denne derimot fenger ganske bra selv om lyricsn kanskje er litt over kanten. Vi lurer veldig på hvem artisten er, holla hvis du vet. FIIYAAH !!!

Unknown artist - 2 gunshot fi ...


(one love for all people)

her er Gyptian låta også.

28.04.2008

Mer søndagskos

Mavado & Busy Signal - Dancehall Draft Picks - "BADMAN place" i studio!
Trur dåkker de skjønte at d bei en hit? My guess is yes.

Legg forresten også merke til logoen til Dancehall Draft Picks. Niceness!



http://www.myspace.com/dancehalldraftpicks

27.04.2008

the afeeliated - my man

Søndagskos! The Afeeliated er en engelskspråklig gruppe fra vestlandet som består av Beatmaker Bishop og MC Ivy League. Hadde en opptreden på årets Bylarm i Oslo som de fikk gode tilbakemeldinger på. Slipper mixtape 16 mai, Saving The City Vol 1, gratis nedlastning og greier. mp3 av denne låta her.



http://www.myspace.com/theafeeliated

26.04.2008

The only good system is a Soundsystem

Klikk på bildet

Funny thing! Hvis man ikke har eget soundsystem kan man bare klikke seg inn på siden til littlecountry.net (tillat popup). Der kan man leke med soundsystem ting i flere forskjellige varianter og enda litt til. Mange deilige dubs og tunes! Den ovenfor er av Mikey Dread (R.I.P.), er to til av Dread At The Controls her og her. Her er direkte linker til perkusjon, ragga style, hip hop, Upfront Soundsystem og en ny studio ting med Dubsoljah. C-c-check it!

Mens vi er inne på lek og moro, kom om over link til et java mobilspill med reggae stylee. Vet ikke om det funker for jeg har ikke testa det selv, men regner med det bare er å hive filene på minnekortet og åpne det i java på mobilen. Filene ligger det link til nederst i denne posten.
In Jamaican Discsta, your mission is to get to the top of the music biz in Jamaica, you do this by becoming your own record distribution enterprise. Buy records cheap, and sell them for more at another location. Tune in to rumours to know what's hot and what's not.

In Jamaican Discsta 2 you play Lady AK, your mission is to make it to the top of the music biz, trade records for cash, buy clothes that reflect your coolness, so that you get cool enough to get some precious studio time to record your own dub plates or white labels to enhance your artistic career.
Jamaican Discsta 1 & 2.rar
http://www.jamaicandiscsta.com

25.04.2008

Pionéren

Rastafari: Bjørn Jervås viser fram det såkalte Selassie-tegnet, som symboliserer treenigheten i rastarianismen.

Ventusmedia ved Høyskolen i Bodø har intervjuet Bjørn Jervås fra Manna og Irie Darlings, en pionér i musikkmiljøet i Bodø, og Norge! Rastafarien og dagliglederen på Kulturhuset Gimle, Bodø Hardcore - Bodø Rasta orginal, Bodø's eneste rastafari, en person Bodø's bybilde ikke kan være foruten, på størrelse med Halvdan Sivertsen og Terje Nilsen i bandittan sine øyne.

Real Rasta!

Magasinet hvor portrett-intervjuet av Bjørn Jervås var publisert ble utgitt i april, så maste litt på en i redaksjon får å få det tilsendt som .pdf for å hive det opp på bloggen, da det plutselig havnet i innboks på mailen. big up Erlend igjen! .pdf av intervjuet finner du til nedlastning nedenfor. Bra bilder!

Pionéren
Tekst: Fredrik Dyrnes Svendsen
Foto: Martin Losvik

http://ventusmedia.no/

Hyah Slyce - All and All

Hyah Slyce! Fresht artistnavn! Ukjent ung artist ut fra Jamaica, et par småsmåhits fra 2007 som ingen har hørt. Slipper plutselig denne deilige sangen på Coppershot's one drop riddim. najse vybz!

LISTEN!!!




Look Out for: Hyah Slyce (irishandchin.com)
http://www.myspace.com/hyahslyce

24.04.2008

Bodø Hardcore vs snutekorpset

De fleste har en mening om de der som blir kalt snut! Kanskje spesielt alle som var på Bodø Hardcore Festival #10 nachspielet ( EPISK nachspiel) natt til 25 november ifjor. Fikk lyst å skrive en post om nachspielet etter at Avisa Nordland idag skrev en artikkel om at politiet (les: snuten) ble møtt med Tungtvann låter da de tvang seg inn i et hus hvor TIDENES NACHSPIEL ble holdt. Takk til de studentan som bodde der og inviterte til en avslutning av en perfekt helg. NRK Nordland hev seg også rundt å laget en nyhetssak på radioen om nachspielet ifjor høst hvor de hentet inn kommentar fra Joddski. Sjekk radioklippet lengre ned i posten, du kommer ikke til å bli skuffet!

Foto: Thomax

Vi var vell over godt over 100 stykk, godt voksne, bandfolk, festivaldeltakere og kids, som gikk opp fra Sinus etter en deilig festival og opplevde et nachspiel med allsang, naken gitarmann på stuebordet, crowdsurfing, drikke, gode samtaler og annen generell laising. Artikkelen handler om at en av festdeltakerene ikke møtte opp til rettssak etter å ikke ha godtatt et forelegg utgitt på det mye omtalte nachspielet.
– Det ble spilt gitar og sunget viser fra Tungtvann, som ikke var politivennlige, sa en av politbetjentene som var med på å tømme et hus i Bodø sentrum for 50-60 ungdommer ved seks-tiden om morgenen. Naboer hadde klaget til politiet over støy.


Foto: Erlend Lånke Solbu

Etterhvert ville snuten selvsagt avslutte festlighetene i kjent stil... Selv etter et par forsøk på holde de unna den trivelige stunden. Det var jo spesielt hyggelig at snuten kjente igjen visene til Tungtvann som ble sunget, tror et par linjer fra Kjepper og batonga og noen fra Ubudne gjesta ble dratt igang hvis ikke jeg loker helt(?). Sangen som ble sunget etterpå var jo selve rosin i pølsa(?), "Stygg som ei ape, og dum som en stut, hva kan det være som rimer på Knut?".

Foto: Erlend Lånke Solbu

Refrenget til Per Bergersens fine sang, som du finner her, passet ganske godt til sinnstemning de "sure" nachspiel deltakeren fikk etter at snuten brøyt seg på en for ikke så lenge siden trivelig stund. Forstår jo at snuten kunne føle seg litt "uggen" etter en slik opplevelse så de ikke fikk hevet alle på glattcella, "Folk var sure, og vi kunne nok ha hatt 50 straffesaker om vi ville, sa politivitnet." Om vi ville... (snut!!) Som takk for besøket fikk snutekassa som var parkert utenfor en stk knust frontrute, big up til den som var ansvarlig for det stuntet!

Foto: Thomax

NRK Nordland (P1) bestemte seg også for å lage en sak av det, hvor de intervjuet en eller annen snut (care), for å så intervjue Jørgen Nordeng som representant for Tungtvann og nachspieldeltaker. Opptak av radiotingen her, big up Bajong. Episk når godeste Joddski tar refrenget til Knut sangen med en snut på andre linja; "Stygg som ei ape, og dum som en stut, hva kan det være som rimer på Knut?" "Altså ikke du da!". haha! Sjekk radioklippet daaaa! Takk til Joddski, made my day!

youtube: allsang av Bodø City på nachspielet dokumentert av Thomax.


SEES PÅ NESTE BODØ HARDCOREFESTIVAL NACHSPIEL

Foto: Erlend Lånke Solbu


BIG UP

BODØ HARDCORE - BODØ RASTA - ERLEND - JODDSKI - JAN SKIISKII - BJØRNAR - THOMAX - DEM SOM HADDE DRIKKA MED

AN artikkelen
NRK Nordland artikkelen


laise lairo

Mavado i Billboard Magazine

Vi har vel alle hørt Mavado (eller Movado som noen vil kall han) feat Jay-Z - On The Rock.
Jay-Z live in Toronto - The Heart Of The City Tour.


Det her har Billboard Magazine blitt glad i og skrev følgende:

"For most Jamaican dancehall artistes, securing a successful rapper on a song's remix is a hard-won seal of approval. So when Jay Z, who has never recorded on a reggae track, rhymed on a remix of singer Mavado's current hit, On The Rock, it became arguably the greatest endorsement ever given to any dancehall record."
- Greit at det er stort, men wft? Jeg er spent på når det nye albumet hans kommer ut, om kanskje Billboard Mag vil suge tissen hans?

23.04.2008

Mixtape styla pt [enter name]

Ny mixtape post men vi venta på Drunk Till We Staggering av Raggabalder.

WhiteLion - Cultural Mix Vol 11
--> link <-- --> link <--
Intro
Ras Sparrow - Good Seed
Lutan Fyah - I Wasn't Born To Suffer
------------------------
Collie Weed Riddim
------------------------
Nicola - Delighted
Tribuman - La Musique Universelle
Marcus Hillman - Stereotype
Ras Mamba & Oba Simba - Bless Us
-----------------------------
Strangest Thing Riddim
-----------------------------
Lady Van - Live It Up
Voicemail - Close Your Eyes
Esco - Gotta Give Thanks
Mr Easy - Strange Thing
Lutan Fyah - Believe It Or Not
T.O.K. - Call On His Name
---------------------
The Alley Riddim
---------------------
Singing Honour - Love Is The Answer
Al Sencere - Raggamuffin
Colonel Lloydie - Dem A Cry
Little Wayne & Shadrock & Django - Smoke Sensimilla
-----------------------
Show Love Riddim
-----------------------
Niyorah - Biggest Thugs
Troy Anthony - Oh Mama
Gyptian - This Love
Natty King - Let Them Live
Delly Ranx & Fiona - Hold Me Close
Norrisman & Pressure - When Your Time Is Up
Lutan Fyah - Trodding Alone
Show Love Riddim - Version
Chinese Assassin - Squeeze Her Breasts Dem
--> her <--


Svenske Jack The Ritter slapp en promomix i månedsskifte, verdt å dropp en link til den, spill den direkte av på divshare linken eller last den ned ved å trykk på divshare ikonet. big up

22.04.2008

Hva vi gleder oss til

Manna - Salma I Dub plata på platespillern iløpet av helga, forhåpentligvis fredag. Versjonene er gjort av Manna selv og med hjelp fra Bjørn Torske (Smalltown Supersound), Rune Lindbæk (Beatservice), Kango (Lunatech), Nopia, Jan Steezy og Joddski. Bildet er av limited utgaven som ble forhåndsutsolgt før plata gikk i trykken, omslaget er håndtrykket og nummeret opp til 100 ex. Den ordinære (200 ex) går garantert også fort unna når ordet kommer rundt hjørnet og kan bestilles fra Smart Patrol via fredrik@smartpatrol.no hvis du ikke er forsein allerede! go go go! samleobjekt a gwaan!

big up Manna - Bodø Rasta - Bodø Hardcore


David Rodigan 30th Anniversary Tour & Bitty McLean (UK) + Raggabalder (Normaica)

big up for bookinga Tornado og Raggabalder



Sjekk ut Rodigan fra UK Cup Clash hvor han ble tapende finalist
på youtube linken under. Nevermind den dårlige lyden

haha, kommer til å bli så sykt fresht på Rå! 2 mai!


Louder Than Words

Norman Stolzoff heter regissøren som produserer dokumentaren Louder Than Words som foreløpig har slippdato tidlig 2009. Dokumentaren skal handle om dagens dancehall scene og introduksjon til trailern til filmen står i kursiv under første avsnitt (på engelsk)... Dette blir er en oppfølger til boka Wake The Town And Tell The People: Dancehall Culture in Jamaica, som ble veldig godt mottat da den ble utgitt 2000 av Stolzoff. Boka får du kjøpt her.

Louder Than Words will be the premier documentary film about Jamaican dancehall music and culture. This 80-minute documentary transports the viewer into the world of dancehall where Jamaica's "ghetto youth" are creating one of today's most infectious and rapidly growing music forms.


Her er en artikkel om Stolzoff og dokumentaren fra Jamiaca Gleaner hvis du vil ha mer info om bakgrunnen til filmen osv osv osv.

21.04.2008

4:20

Stack$ & Jah Cure - Flying High [ 4/20 National Smoke Day]

20.04.2008

Hot gyal naah fight ova man!

Å skade kjeven er good business for å lage hits. Det er ikke bare for Fifty det funker. Mr Vegas ble slått med et brekkjern i kjeven, noe som har gitt han den spesielle sounden han har. Her er hans siste video "Hot Gal Nah Fight Ova Man". Låta kom vel for et drøyt år siden, så det tok sin tid!

16.04.2008

The Badman Commandments pt 2

Den første artikkelen til Gabriel Heatwave i Wofaah og på Heatwave bloggen fikk så bra respons at han måtte lag en til. Lættis!! Den første posten med Badman Commandments finner du her.

"Badman nuh Cub Scout"
Bounty Killer & Ninjaman - Boy Nuh Run

(Jammy's)

"Badman nuh retire"
Beenie Man - Toyfriend
(
Black Shadow - The Buzz riddim)

"Bad man no ramp with informer"
Elephant Man - Ova Di Wall

(Kings of Kings - Dancehall Rock riddim)

"Badman nuh wear screwface"
Leftside - Mr Evil Liar
(Baby G - Gang War riddim)

"Badman nuh inna the Boyz II Men ting"
Cojo Banton - Check Yu Self Out
(2 Sweet - Queen Face riddim)

"Badman nuh wear horse hair"
Merciless - Live at Sting 2001

"Badman don't tell lie pon punaany"
Buccaneer - Lie
(Opera House - Rock Stone riddim)

"Badman nuh kiss weh go in a sanitary pad"
Ward 21 - Never Bow
(Jammy's - Head To Toe riddim)

"Badman nuh follow girl go bathroom go pee pee"
Busy Signal - PPPPP

"Badman nuh bleach or shave them eyebrow"
Munga - Na Hear
(Don Corleon - Silver Screen riddim)

Kjøp Woofah #2 <-- der (£4.80 for frakt og alt) og Woofah #1 er utsolgt så da vet du det. Sjekk bloggposten om flere Badman Commandments på Heatwave bloggen her.

14.04.2008

Promoe + Ward 21 + Thomax Beats

Tuuhræææ! FIIYAAH!!!

Banditt blog exclusive fra beats- slash mashup- slash kaffekongen Thomax!
Svenske Promoe fra Looptroop Rockers og gruppa Ward 21 fra Jamaica i en digg digg digg remix av låta In The Jungle, låta er fra skiva The Long Distance Runner.

IKKE SOV PÅ DEN HER!

Promoe + Ward 21 - In The Jungle (Remix) (direkt link)


PUUULL UP!!!

http://www.myspace.com/promoe
http://www.myspace.com/ward21music
http://www.myspace.com/thomaxbeats

13.04.2008

Jah Cure - Sticky

Irie sunday! Summerjam headliner Jah Cure på Jam Down Riddimen, som er en banditt favoritt. Sjekk Capleton's versjon og Sticky i mp3 format nedenfor videoen!



Jah Cure - Sticky



Capleton - No Guns

12.04.2008

Looptroop Rockers

Okei! Dette er det feiteste jeg har sett på lenge! Promoe, Supreme og Embee kjører en accapella av et par låter mens de tusler nedover gata. Looptroop slipper sitt fjerde album før mai, skal ut på tour i Europa og er bekreftet til Summerjam. Deilig! Nyt dette klippet!!!



Sjekk forresten ut første singelen til albumet som slippes, Good Things, på rockers siden deres eller bare trykk der --> (The Building.mp3)

http://www.myspace.com/looptrooprockers
http://www.looptrooprockers.com/

11.04.2008

Brooklyn Anthem

Team Shadetek ft 77Klash & Jahdan - Brooklyn Anthem


stay tuned for vidz av dance moves til den her, craaaaaziest riddim

10.04.2008

Norges favorittplante?

fra Dagens MortenM i VG

09.04.2008

Syren Hall - Somebody Come Get Me

R&B slash Pop slash Reggae chick fra Canada med en liten finfin låt. Hun er signa på nåh underselskap av Motown Universial så hun kan vell kanskje blusse opp i 2008. Et eller annet med låta fikk meg til å tenke på Diana King, den mest kjente kvinnelige reggaeartisten fra 90-tallet, alle husker vell "Shy Guy"?. Sjekk låta til Syren Hall under (last ned ved å trykk på avspilleren og gå videre).

Somebody come get me, before I kill this man.
Somebody come get me, come get this knife out me hand.



http://www.myspace.com/symphonysyren

08.04.2008

Busy Signal - These are the days

Har i de siste dagene hatt Raggabalder - These are the fucking days mixtapen i bilen, og blir like ivrig hver gang jeg hører These are the days, fra Busy Signal. Ikke "gærn" video heller. Sjekk ut link til Raggabalders bloggpost, og mixtapen under.



Raggabalder Riddim Rebels - These Are The Fucking Days

07.04.2008

Dem chat, chat, chat too much

dem høns dem


Movado - Chat Too Much
(after dark riddim)

Dem chat, chat, chat too much,
Tek dem mouth and tek off gyal frock too much
Send dem come ah road, and ah act suh much ..
Like thugs. Dem go back too much

Munga - Talk Dem A Talk (atmosphere riddim)

dem talk a talk thats all dem can doooo

Vybz Kartel - What A Bwoy Can Chat (SHADOW AFTER DARK RIDDIM)

Musically Mad

"On the soundsystems is where it all began and some say that it is still the defender of roots reggae music, without it, roots reggae and dub would slowly fade away. If thats true or not I dont know or even want to find out. This is a soundman story about the people on the frontline, pushing roots music to the masses for very small wages or sometimes no wages at all only for the love of the music. You could say that they are mad....yeah...musically mad. "



Karl Folke og Andreas Weslien er to svensker som lager denne dokumentaren om soundsystems i UK. Filmen har fått fastsatt dato for sin første screening 23.april i Bristol og den skal etter planene være ute på dvd ikke lenge etterpå, selv om den har blitt pushet tilbake flere ganger. Sjekk ut siden for filmen for å bestille dvdn eller få mer info om prosjektet.

http://www.musicallymad.com/

Mixtape styla pt RIDDIMS

Black Chiney - CD Killer Vol 5


Father Bently Sounds - Dancehall Style Vol.21 tracklist


King Animosity - POP IT OFF vol. 7

06.04.2008

Blues

Ikke blues nej, svensk hip hop anno årtusenskiftet fra rapperen Blues fra Hässelby. Søndagskos. recognizzze





http://www.myspace.com/bluese
http://www.blues.se

05.04.2008

Elephant Man ft DeMarco - Our World

Mye vidz med najse vybz på bloggen .nuh! Her er videoen til låta som skal hjelpe Elephant Man til å pushe albumet "Lets Get Physical" som slippes i disse dager. Overraskende bra videoer i reggae/dancehallsjangeren om dagen! We LIKES! big things agwaan, tipper dancehall blir STORT i år hvis Mavado, Vybz Kartel, Einstein, Serani osv osv osv holder standaren oppe på samme nivå som i det siste. Albumet til Elephant Man kan få bra salgstall nå og åpne dører for dem gangsta ras dem. Sjekk også ut den nye Morgan Heritage videoen på raggabalder bloggen her, og bilder fra konserten med samme gjeng fra onsdag her.

Elephant Man ft DeMarco - Our World

Mykal Rose ft Damian Marley - Shoot out (remix)

Siden vi var inne på Shoot out riddimen, må vel denne nevnes (hadde blitt nevnt uansett, så hold kjæft!)

Damian "jr. gong" Marley vrir og vend litt på Mykal Rose's - shoot out.

04.04.2008

Rub A Dub Riddim

Richie Spice - Di Plane Land (NY VIDEO)

Morgan Heritage - Nothing to Smile About

Shoot out Riddim

Shoot out riddimen har holdt seg lenge på listene, her er noen av låtene:

Black Uhuru member goes Auto-tune. Kan det slå feil? 14 uker på listene, har du ikke fått den med deg by now så har du den her.

Mykal Rose - Shoot out


Demarco - Duppy Know Who Fi Frighten


Folk som ikke har hørt dancehall virker som de synes at første minuttet i låta er ganske psykisk, men er helt down etter det. Feyyt låt!

Busy Signal - Mr Death

Collie Collie Collie Collie Collie!

Collie Buddz kom med ei skive i fjor som alle burde ha hørt. Lyst på new shit? Collie har laga ei låt på Massive B sin Go Go rytme. Sjekk ut "Rise It" her:

its a dancehall thing

Million Stylez - Miss Fatty




Mr Vegas - Hot Wuk


Tony Matterhorn - Dutty Wine


Busy Signal - Pon di edge


For all dem gyals dem som vil lære seg et par dancehall moves sjekk ut youtube linken her fra danserne til Mr Vegas;
how to do the hot wuk/tek weh yuhself/twine up

+

Backshot Whine av Candi

02.04.2008

Vybz Kartel - My Scheme (Darker Shadow Riddim)

Mens vi var inne på Vybz Kartel, må jeg poste det som (for meg) allerede er en classic!
Dette er fra den insane riddimen DARKER SHADOW, som kan misforstås med SHADOW riddimen.

Den som finner Busy Signal - Street Sitting, fra samme riddim, skal få en godbit av meg/oss! Blir vått i buksa når jeg hører den (fra mixtapes etc.)

Anyways ENJOI DIS BOMBACLAT ONE

Yo! MTV Raps


MTV feirer at det er 20 år siden Yo! MTV Raps startet sendinger med et måneds lang gjensyn med et daglig show på tv-kanalen. Showet ble hostet av Doctor Dré, Ed Lover and Fab 5 Freddy og hadde sin slot på kanalen fra 88 til 95 før det gikk over til å bare bli kalt "Yo!". De aller fleste som var noe i hip hop verden på den tiden var innom å ble intervjuet og kjørte freestyle og cypher sessions. På websiden som nå er åpnet for jubileet kan du sjekke ut intervjuer, bilder, tekster, videoklipp +++ fra back in the day. Mye snacks for et hip hop hjerte!

Sjekk ut siden --> Yo! MTV Raps 20th Anniversary


Method Man, Redman & Large Professor på Yo! MTV Raps

01.04.2008

Vybz Kartel - Trailer Load A Money



Må jo legges ut, da denne kommer til å bi en bloodclaaaat classic!

Nintendub

Dj Squincy Jones fra Houston, Texas laget denne promotingen til SXSW festivalen for tre uker siden. Mixen ligger på zshare ca her. Nintendo lyder er funny as hell, Cash Money mixen Raggabalder bloggen posta har mange Super Mario sfx. KaChing!

Nintendub:

worked on this bad jackson for about 2-3 weeks. I had a couple beta versions I worked on and slowly kept adding to it. I'm very proud of it. It combines three of the raddest things to ever happen to music.

- Dubstep
- 8bit Nintendo Loops
- Rap
Tracklist og bakcover her. Et par flere låter i samme styleee her.

Summerjam pt 2

Nytt artistslipp igår. Stephen Marley med gjester! (no aprilsnarr)


Han blir nok headliner #1 på årets festival, får håpe han får avslutte hele festivalen i samme stil som Anthony B ifjor. BIG BOOKING!

GANJAMAN
STEPHEN MARLEY & GUEST
SENTINEL
SOUNDQUAKE
MIGHTY CROWN

Endelig slapp de soundsystem's til dancehallteltene også, dem soundkillas dem. Mighty Crown fra Japan har flere World Clash seiere bak platespillerene og er kanskje det beste systemet i verden per dags dato, dreper alt av konkurranse. De vant senest 24. mars; World Clash Jamaica - Death Before Dishonor 8. Sentinel er heller ikke nybegynnere og vant World Clash i 2005, kommer fra Tyskland og spilte også på Summerjam ifjor. Både Mighty Crown og Sentinel stiller på LINE UP UK CUP CLASH 5. april. Kommer garanterte til å bli kokte tilstander i teltene på Summerjam, husk koffein piller eller annet for å holde deg våken inna di dance. seeeeeeeeeen

Mighty Crown med World Clash trofeet fra Jamiaca

Var et artistslipp før dette også (26.mars).

ETANA
COCOA TEA
KEN BOOTHE

MONO & NIKITAMAN
DUB INCORPORATION
LOOPTROOP ROCKERS

SEBASTIAN STURM & JIN JIN
COLLIE BUDDZ & THE NEW KINGSTON BAND

Cocoa Tea og Ken Boothe er nok populære bookinger for rootsfolket. Collie Buddz stiller i år også med bandet som han hadde med seg til Oslo for 3 uker siden. Bildelaisinga til Bajong fra den konserten finn du på Raggabalder bloggen her. Looptroop med Promoe i storform kan bli et høydepunkt. Dub Inc fra Frankrike blir også spennende å få med seg.

Fortsatt lite dancehallartister på plakaten.

Duppy Art Production

Duppy Art Production lager videoer med claymation med dancehallartister. Funny shit. Mange flere videoer med Duppy Art på youtube her. Skal få småbrødrene mine hooked på de her videoene.

bounty vs beenie


the warlord bounty killer