31.07.2008

29.07.2008

Bodø Black Star på Moloen


Knallvær i Nordland. Bodø renn over av god stemning uten utløp. Bodø Black Star Sound tar ansvar førr byens ve og vell og besørga et utløp førr stemninga. Onsdag førstkommende blir det dermed freske tilstanda på Moloen.

Det e så klart reggae og dancehall det går i, servert fra Bodøs soleklart beste og stiligste soundsystem, Bodø Black Star.

Ta med solbrilla, litt klær, harpun og gode manéra. Grilling på engangsgrill kan fort bli en mulighet.

Starttidspunkt: 19.00
Værmeldinga vis strålanes vær! :)

PS! Det selges ikke drikke på disse arrangement (ta med sjøl!)
PS 2! BADING OG LETTKLEDDE JENTA

27.07.2008

Dizzee gjør det dizzy

kl 05:20 i natt: Fullstendig kaos i min brors leilighet. Alle har over 3 i promille og danser uhemmet til denne ikke alt for gamle tunen her:
Dizzee Rascal - Dance Wiv Me

26.07.2008

Batman times


"Fuck batman and robin, I’m robbin with a bat, man"
Klepto K og Lien, aka Chris Rock og Jackie Chan, har infisert øregangene til flere enn bare meg med quotes fra Rush Hour, Friday og andre filmer. Alle har fått med seg hypen rundt den nye Batman filmen, ifølge statsen på imdb er filmen den beste filmen noensinne, hmm skeptisk... Quoten som lil´redheaded niiija og Ji Sun Park look-a-like roper ut mest for tiden før de bryter ut i latter og avslutter med en hi five, er den som står over i kursiv. Sangen linjen er tatt fra er Heltah Skeltah´s - Gunz N Onez, linjen kommer i tredjeverset eller nåh.

jojo..

Heltah Skeltah ft Method Man - Gunz N Onez (youtube link)



http://www.myspace.com/heltahskeltah

22.07.2008

17.07.2008

Dub Styla


Diplo og Santogold har akkurat kommet ut med en Top Ranking mixtape, sjekk Mad Decent bloggen for mer info.. eller sjekk ut en feit dub smakebit på divshare linken nedenfor. Sikkert mye rart på den mixtapen.

Santogold & Diplo - Guns Of Brooklyn (Doc and Jon Hill Dub)


www.myspace.com/diplo
www.myspace.com/santogold

Halla Halla

Mæus Oskar posta denne sangen til meg, shiiiii!
Fikk litt Ja Rule vs M.O.P. feeling av låta. Feitaaa!

Soprano - Halla Halla


http://www.myspace.com/officielsoprano

15.07.2008

Jamaica have di fastest man inna life

We movin like di light/ Jamaica have di fastest man inna life/ Faster than car or bike...
Mavado har mange joints i hendene (i mangel på bedre ordtak?). Balderbwoys'n posta her omdagen en sang med G-Unit som Mavado er med på fra en eller annen ny utgivelse, sjekk sangen her. Ny joint. Nå er han kommet med en sang får å hype opp sin landsmann Asafa Powell som skal til OL. Feeeeeeeeeita! (Fun fact: dagen etter låta var laget slo Usain Bolt verdensrekorden på 100m, han er også fra Jamaica)

Mavado - On The Go (Faster Than Bullet)


Mavado - On The Go (mp3)

Ligger mp3 som man kan spille av på The Fader bloggen. Jeg skal poste en liten tripprapport (heeheee) og bilder fra Summerjam en dag nå snart, stay tuuuuned.

http://www.myspace.com/realmavado

13.07.2008

Summerjam done











BOMBACLAAAT! Undertegnede som kun har hatt 3 år Roskilde Festival-erfaring fra før, tok del i noe av d sykeste ever. Summerjam Reggaefestival i Tyskland tok rett og slett helt av.

Rundt 20 Bodøpeepz var samlet i en smekker camp, hvor vi storkoset oss dag og natt.. (uteschnipschniip). Innimellom var det selvfølgelig konserttid, som var sick ass hell!

Min portefølje:
1: Collie Buddz
2: Lady Saw (galematias-dama..)
3: Alborosie
4: Tarrus Riley
5: Queen Ifrica
6: Busy Signal
7: Jah Cure
8: Pressure
9: Alaine
10: Voicemail
11: Common

Gikk glipp av bla. Mr Vegas, som visst nok var en av de feiteste, men fikk sett det jeg hadde lyst til! Tarrus Riley, Queen Ifrica, Pressure var de som for meg leverte aller best show.. Busy Signal kunne bare latt vær å komme.. 10 min med 2 låter og tørrpuling av 2 bitches på scena var alt han gadd å gi oss, så folk var mindre fornøyde.. Stemningsfuckup!

Ingen tvil om at jeg skal tilbake neste år, men imens kan vi glede oss til Uppsala Reggaefestival i august.. De har en helt syk lineup med artister, så det er bare å stille opp! Sjekk ut ->> UPPSALA REGGAEFESTIVAL

02.07.2008

Summerjam skanking



Skanking! Alle tre bandittan skal avgarde, rop hvis dere ser flagget ruve over Camp Nordland!