24.04.2008

Bodø Hardcore vs snutekorpset

De fleste har en mening om de der som blir kalt snut! Kanskje spesielt alle som var på Bodø Hardcore Festival #10 nachspielet ( EPISK nachspiel) natt til 25 november ifjor. Fikk lyst å skrive en post om nachspielet etter at Avisa Nordland idag skrev en artikkel om at politiet (les: snuten) ble møtt med Tungtvann låter da de tvang seg inn i et hus hvor TIDENES NACHSPIEL ble holdt. Takk til de studentan som bodde der og inviterte til en avslutning av en perfekt helg. NRK Nordland hev seg også rundt å laget en nyhetssak på radioen om nachspielet ifjor høst hvor de hentet inn kommentar fra Joddski. Sjekk radioklippet lengre ned i posten, du kommer ikke til å bli skuffet!

Foto: Thomax

Vi var vell over godt over 100 stykk, godt voksne, bandfolk, festivaldeltakere og kids, som gikk opp fra Sinus etter en deilig festival og opplevde et nachspiel med allsang, naken gitarmann på stuebordet, crowdsurfing, drikke, gode samtaler og annen generell laising. Artikkelen handler om at en av festdeltakerene ikke møtte opp til rettssak etter å ikke ha godtatt et forelegg utgitt på det mye omtalte nachspielet.
– Det ble spilt gitar og sunget viser fra Tungtvann, som ikke var politivennlige, sa en av politbetjentene som var med på å tømme et hus i Bodø sentrum for 50-60 ungdommer ved seks-tiden om morgenen. Naboer hadde klaget til politiet over støy.


Foto: Erlend Lånke Solbu

Etterhvert ville snuten selvsagt avslutte festlighetene i kjent stil... Selv etter et par forsøk på holde de unna den trivelige stunden. Det var jo spesielt hyggelig at snuten kjente igjen visene til Tungtvann som ble sunget, tror et par linjer fra Kjepper og batonga og noen fra Ubudne gjesta ble dratt igang hvis ikke jeg loker helt(?). Sangen som ble sunget etterpå var jo selve rosin i pølsa(?), "Stygg som ei ape, og dum som en stut, hva kan det være som rimer på Knut?".

Foto: Erlend Lånke Solbu

Refrenget til Per Bergersens fine sang, som du finner her, passet ganske godt til sinnstemning de "sure" nachspiel deltakeren fikk etter at snuten brøyt seg på en for ikke så lenge siden trivelig stund. Forstår jo at snuten kunne føle seg litt "uggen" etter en slik opplevelse så de ikke fikk hevet alle på glattcella, "Folk var sure, og vi kunne nok ha hatt 50 straffesaker om vi ville, sa politivitnet." Om vi ville... (snut!!) Som takk for besøket fikk snutekassa som var parkert utenfor en stk knust frontrute, big up til den som var ansvarlig for det stuntet!

Foto: Thomax

NRK Nordland (P1) bestemte seg også for å lage en sak av det, hvor de intervjuet en eller annen snut (care), for å så intervjue Jørgen Nordeng som representant for Tungtvann og nachspieldeltaker. Opptak av radiotingen her, big up Bajong. Episk når godeste Joddski tar refrenget til Knut sangen med en snut på andre linja; "Stygg som ei ape, og dum som en stut, hva kan det være som rimer på Knut?" "Altså ikke du da!". haha! Sjekk radioklippet daaaa! Takk til Joddski, made my day!

youtube: allsang av Bodø City på nachspielet dokumentert av Thomax.


SEES PÅ NESTE BODØ HARDCOREFESTIVAL NACHSPIEL

Foto: Erlend Lånke Solbu


BIG UP

BODØ HARDCORE - BODØ RASTA - ERLEND - JODDSKI - JAN SKIISKII - BJØRNAR - THOMAX - DEM SOM HADDE DRIKKA MED

AN artikkelen
NRK Nordland artikkelen


laise lairo

2 kommentarer:

RAGGABALDER RIDDIM REBELS sa...

korreksjon. Grunnen til at jeg sier

"JA IKKE DU".. er fordi at reporteren fra NRK Nordland HETER KNUT (!) ..Folkestad.

Joppe sa...

aha. ka med å si fra før!? gidd ikke edit nu etter 253 daga.. eller nåh sånt.