11.12.2008

DJ Giraffo pt 7.

Digg digg. Enda en mixtape ting med 58 låter med finfin hiphip hophop (heh. gay..) den bedre halvdelen hip hop fra de siste månedene samlet sammen av DJ Giraffo. Last ned litt lengre ned og klikk deg inn på theJaywalkers.blogspot for tracklist og mer ord.

DJ Giraffo og theJaywalkers.blogspot.com presenterer nok en gang…

GIRAFFOSTYLE 08FALL FOLLY VOL 1-3

Eller… de 58 viktigste hip hop-låtene akkurat nå.

Mange vil hevde at 2008 har vært et dårlig år for hip hop. Ikke hør på dem. Den som har fulgt med på Giraffostyleserien her på Underskog og på Jaywalkersbloggen vil vite at det har vært et fantastisk år, fullt av supre låter, og til og med etterhvert med en del minneverdige album. Høyest på min personlige liste troner så langt G-Side, Nas, Young Jeezy, Black Milk og Scarface, men det har vært flere sterke utfordrere, blant annet Killer Mike, Elzhi, Lil Wayne, T.I., Bun B, Ludacris, Three 6 Mafia, A.B.N. & Z-Ro. Så får det heller være at Kanye og Common svikter.

...

Det har vært litt av et år – og ennå er det ikke over. Her er 58 av de beste låtene fra sensommeren og midthøsten. Vi oppsummerer senhøsten og vinteren rundt nyttår en gang. Frem til da er det bare å kose seg med Fall Folly Vols 1–3. Kjør musikk!

- Dj Giraffo.


HER ER ALLE TRE I ÉN FEIT MAPPE

Vol 1

Vol 2

Vol 3

4 kommentarer:

Bigli1 og Kenta aka The Red Danger sa...

er det crap siden du strøyk over feit feit?

Joppe sa...

no

Feskos sa...

finfin hiphip hophop (heh. gay..)

sukkersøtt

Joppe sa...

wordplay.

i dont have it.