12.03.2009

Black Star Live


Ja, men nei. eller begge deler. Bodø Black Star affiliates (uten trivselsstjerna) blir å befinne seg på Sydøst på lørdag for å spille musikk sammen med Thomax før Defintion Of Ill ska spreng taket av Jakhellen Brygge når det nærmer seg natt. The Info King har mer info om Definiton of Ill Tour 09 hvis du ikke allerede har blitt nedspammet med invites på Facebook av pøbla fra vest (yeah, I said it). Det blir foresten trivelig stemning enda litt tidligere på kvelden inne på Propell der DOI og Dj TrulsPuls ska juggle litt mens vi tøm ut litt øl førr den nedlagte goosjappa til Kikka og Terje.

Aaaaaaaaaanywaaaay, du har allerede fattet at du skal på Sydøst og Propell litt tidligere for å slepp den sure køen der i sydVESTn! Kanskje det blir noen ville dutty chuuunes til de som virkelig lika å rest på skjørtet og sånn! Noen som sa; "Mavado, Aidonia, Vybz Kartel, Sizzla, Busy Signal, Collie Buddz, Demarco, Joddski, Da Woodz, BRICKS, DAGGERING?!"

Black Star is our brethrens from anotha madda. Mos Def og Talib Kweli er flinke, nå har de begynte å opptre på samme scene igjen, sjekk klippet. Er også vell snakk om et nytt album tror jeg, kommer hvertfall et Reflection Eternal album med Hi-Tek og Talib Kweli snart. Det blir stas i stua da ja!2 kommentarer:

Feskos sa...

kem betal min flybillett?

Joppe sa...

æ sponsa 400.