23.02.2010

Joddski - Krig & Kjærlighet


Eeeeendelig! DGEEEEEEAAAH!!

Kyrre Krunk og Hella Saucy boosta etter ei fresk helg med gangstershit og laiscream på Kafè Kafka. Albumet er ei uke nytt nå og er fortsatt like fette bra! Henganes med Marit Sandvik har fått en del plays mer enn de andre, ikke så rart med ei så deilig og herlig låt, Joddski flowa sinnsykt! Lukk igjen øynene dine å se for deg Joddski ta denne låta live i et svejtt lokale, med det freskeste livebandet klar til å kjør på med goo vybzn.. og nyt.. hvis du ikke allerede har fått oppleve det da, eventuelt les her hva maxmillion skreiv etter konserten til Joddski i Bergen.

Luke Rich! RSP! Tommy Tee! Pharfar! Torsha! Germaica! Lars Vaular! Ida Maria! Basmo Family! Freske riddims og beats, øredop! Tekstan e alltid på stell, ikke tenk på det!!

Det va verdt ventetida og mere til, fortsatt #1. Et fantastisk flott og gjennomført og sammensatt album. Takk Jørgen!


Anbefal absolutt alle til å sjekk ut den her skiva! Joddski is for the children.

Eller bli overbevist ved å sjekk et par anmeldelser av albumet som var ganske så spot on, RadioRevolt v/Sondre Hopstad, Dagsavisen v/Espen H. Rusdal, Nordlys v/Danny J. Pellicer eller VG Nett v/Silje Larsen Borgan.

og mordi sa det:
"skal jeg si hva mer jeg syns? jo, vi har da noe så eh urnorsk som ytringsfrihet i dette aldeles herlige landet.., så: for det første fønker plata skikkelig rent musikalsk - melodier, rytme, timing og feeling er YEAH. og for det andre er den er noe så deilig som et usentimentalt up to di time festskrift over lite påtrengende (og nuff sentimental) hverdagsfilosofi og samvittighet - både personlig og mer strukturell. haha akademisk, men you zeeet? også er joddski frekk som fan og tøff i trynet som få i norge. Dessuten: siterer Don Martin – hvis jeg ikke kan danse til det er dekke min apokalypse.."

og husk å SKRUUU DET OPP!!

6/6 (solodebut what!?)mp3: Joddski ft Marit Sandvik - Henganes (prod. by Luke Rich)"Østerrikerne igjen. Gjest på denne låta er Marit Sandvik fra Tromsø. Marit who? sier du. Marit er sannsynligvis Norges beste scat-sanger, noe jeg lenge har hatt lyst til å ha med på ei låt. Nei, ikke sånn scat. Sånn som når folk synger ”bboom-ba-di-da-du-da-duuu-da-diiii” i stedet for tekst. Jeg så Marit live på Herr Nilsen for noen år sida og fikk bare bakoversveis. Ho er bare så sinnsykt rå! Hvis folk har fått med seg saken vi ville gi pengene fra Team Joddski/Korslaget til så var det til organisasjonen Mental Helse. Det er ingen tilfeldighet, og denne låta berører teamet på en litt galgenhumoristisk måte. Å bli ”Henganes” refererer jo klart til å bli hengende på sopp eller syre, men det er mange måter man kan bli hengende igjen på. Dette er faktisk både min og Jan Steigen sin favorittlåt fra plata."
Joddski @ urbanshop.no


KJØP HER: PLATEKOMPANIET, iTUNES, CDON


Tracklist:

1. SKYT MÆ
Produsert av Moe for Breakmechanix
2. KRIG & KJÆRLIGHET med Michael Krohn
Produsert av Eigil G. Berntsten og Carl Hovind.
3. LUREMUS
Produsert av Bob One & Pionear for Germaica Vikingz/Topp Entertainment
4. ÅH-OH
Produsert av Pharfar for Food Palace Music.
5. MAMMA
Produsert av Luke Rich for Bassrunner Productions
6. LAISA DET OPP med Magnus Eliassen
Produsert av Torsha (Tor-Magne Kristiansen).
7. FETTE NAJS
Produsert av Pharfar og Pilfinger for Food Palace Music.
8. UKJENT NUMMER
Produsert av The Basmo Family.
9. HENGANES med Marit Sandvik
Produsert Luke Rich for Bassrunner Productions
10. SANNHETSSERUM med Ida Maria
Produsert av Tommy Tee for Tee Productions.
11. DEN SISTE REVEJAKTA
Produsert av Tommy Tee for Tee Productions
12. SKRU DET OPP med RSP
Produsert av Luke Rich for Bassrunner Productions
13. KRONEN med John Olav Nilsen & Lars Vaular
Produsert av Anand Chetty.
14. VI VIL HA MER
Produsert av Pharfar og Pilfinger for Food Palace Music.

BONUSTRACK: BOOYAKA BOOYAKA Live @ Rock Cafe.

"Spilt inn og mixet av Jarl Aanestad for Aanestad Productions der ikke annet er nevnt."

(Det er nakenbilda av Joddski og Jan Steigen i bookleten på hardkopien)


Sjekk også ut mixtapen Bodø State Of Mindkingsize.no, intervju på duvet.no, UrbanTV: Joddski og Jan Steigen, intervju på groove.no, intervju i Aftenbladet og NRK Nordland om "Sannhetsserum".