22.11.2008

Raggabalder + Bodø + BHCF = Fette Legendarisk


De her to fuckersn veit å dra igang så det svetter fra taket.
Foto fra Raggabalder sjøl


Cinema 21.11.2008, ifb med Bodø Hardcorefestival var en legendarisk kveld. Selv om Babylon hadde påtvunget CC, ble lokalet stappet med festivalglade mennesker som fikk (iallefall en av) sine livs opplevelser.

Fra første stund la de linjen (i kjent Raggabalderstil) med ny dancehall og gode gamle klassiske chuunes, og litt over ett natt til lørdag smalt bomben. Jørgen "Joddski" Nordeng dro igang 6-7 låter som preview på en kommende plate, noe som helt tydelig falt i smak. Av det jeg kan huske, "dansa vi, å ropa LAIRO", noe som var fakta faen på Cinema i går.

Som avsluttning tok Håvard "Jan Skii Skii" Jensen mikrofonen og fikk rundt 200 dryvåte nordlendinger crazy in the coconut med "Bodø City", etterfulgt av kveldens siste låt Capletons Raggabalder-dubplate på "Jah Jah City. Kan ting passe bedre? Naaah!

I kveld er det Manna på Sinus, før et forhåpentligvis BHCF-nachspiel med Bodø Blackstar Soundsystem med Banditt-styla i lokalet! Fettpjusk har trua på enda en legendarisk kveld som totalt sett vil resultere i en FETTE LEGENDARISK FESTIVAL!

En liten kosedråpe fra Capleton til dere som ikke var der:
Capleton - Jah Jah City

4 kommentarer:

Thomax sa...

Fette legendarisk, indeed!

Kråka sa...

D va så syyykt arti :D alle e fette svett på alle bildan æ klomsa mæ tel å ta, så jævli bra stemning!!

Joppe sa...

få, få, bilda bilda..

ivar sa...

fææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææn...