24.03.2008

got the internet going nuts

Mavado bygger videre på hypen etter Jay-Z remixen av I'm on the Rock, denne gangen er det NY-rappern Joell Ortiz som spytter et vers på en Mavado track. Eller er det Joell Ortiz som prøver å ri på hypen? Ikke like mye FIIYAAH på denne som Jay-Z sin dancehall debut, men verdt å få med seg. Joell Ortiz var i Norge ifjor og holdt et kvarter or so langt show (/konsert, heh...). Btw, Last Night er en tytje bra sang og ha på øret når man jogger, for de som liker sånn.

Mavado ft Joell Ortiz - Last Night (Remix)Big Boi ft Raekwon & Andre 3000 - Royal Flush (!!!)


Grime VS macarena-dansen! (
"ghetto Macarena") På et dansegulv nær deg før du kan si Bob Marley. Wiley og Skepta opptredde på 1Extra showet i Coventry for noen dager siden og introduserte en ny dans til begge sangene postet nedenfor videoen. Funny å se DJ'n med det gliset når de begynner med dansen (et stykke ut i videoen).

Wiley and Skepta @ 1Extra Live In Coventry


Wiley kjører ny styleee (igjen), grime vs electronica. got the internet goin nuts! Se opp for remixer, singelen Wearing My Rolex slippes 28 april, kommer også på Grime Wave albumet til Wiley.


Wiley - Wearing my rolex


Wiley ft Skepta - Rolex SweepDizzee Rascal ft Bun B - Where Da G's
(Endelig kom videoen til låta!)

Justice sangen D.A.N.C.E. har blitt remixet utallige ganger, denne fra DC-rappern Wale er muligens den beste, hvertfall i mine ører. Den ble fremført på MTV Video Music Awards og er også på 100 Miles and Running mixtapen fra 2007. Wale har massiv hype om dagen, nysigna og Seinfield inspirert mixtape på vei, som også inneholder en skit fra hun som spiller Elaine i serien.

Julia Louis-Dreyfus replies via email: "Wale is my favorite artist because he's the only one who ever included me in a mixtape -- hear that, P. Diddy?”

Vet at hvertfall Feskos skal sjekke den ut (geeeek).

Justice ft Wale - W.A.L.E.D.A.N.C.E.


+ en liten snack fra tidligere norgesaktuelle Rakim, buuu
(avlyst konsert)


Rakim feat Lil Fame - “I’m Back (Remix)”

1 kommentar:

Feskos sa...

kjæft med geek! crackalack "jogge-joppedoh"