26.10.2008

The Brotherhood


Noen som har hørt dette albumet; Elementalz av The Brotherhood?
UK hip hop fra midten av 90-tallet! Kan minne litt om Cypress Hill og tidlig Wu-Tang med samplingbruken og den mørke produksjon, albumet ble sluppet i 1996 så det passer inn i tidsepoken til Cypress Hill og Wu. Tror jeg kjøpte denne rundt 1999 via Suspectpackages etter å hørt Alphabetical Response på tidligere nevnte samlealbum This Is Hip Hop 2. Albumet ble en av mine favoritter med en gang og er det ennå, tror ikke jeg har skippet en eneste sang etter å ha satt det på. Når jeg hører gjennom dette minner det meg om alle kveldene med kassettopptaking og med National Rap Show på radioen, Jan Steezy veit nåkka om det.

The Brotherhood - Alphabetical Response


Mista Spyce, Mista Dexter og Shylock er de som står for det lyriske og The Underdog står for produksjon, vet ikke om de har gjort så mye annet utenom The Brotherhood. De slapp også en del 12" og en EP, men ikke noe som når opp mot det eneste albumet de slapp, den korte discografien finner du her. Albumet er OUT OF STOCK, men man kan finne det på ebay av og til, anbefales! Mista Dexter har lagt ut et par videoer på youtube som The Brotherhood spillte inn på 90-tallet. Sjekke videoene nedenfor og last ned albumet Elementalz her.

The Brotherhood - One ShotThe Brotherhood - Clunk Click (live on mtv)


søndagsbloggin u say?

EDIT, Mista Spyce er fortsatt i gamet, ghetto like; " KOOOOOOOL...YO,I SWANG BY UR BLOG YES....MUCH LOVE 4 DA LOVE...FEEL FREE 2 ADD MY VIDEO 2 IT 2....2 LET PEEPS KNOW DAT 1 OF DA MANZ IS ACTIVE..I HPE ALL IS BLESS WID U YEA.HOLLA ATYA BWOI....BLESS"

Sjekk videoen til Mista Spyce ft Kuzzo - Awkward på youtube.

2 kommentarer:

plomma sa...

Hørte cden min i stykker av dette albumet.
Sitter med samme inntrykk av at denne cden skipper man ikke et spor i. Er glad den ligger på spotify nå. De hadde utrolig fet produksjon, og ikke noe å si på rapperene. Et sprekt album jeg aldri glemmer. Valget stod faktisk mellom Return from the 36 chambers og dette, på platon. ha ha.. jeg er glad jeg valgte dette.

Joppe sa...

word. word. word.

men wu-tang is forever.

sjekk jubel.fm