29.10.2008

WATER

Street/subway art av Poster Boy

Leste et par-tre ting i avisene(!) om vann, sånn som man drikker, når jeg var ute på tur uten internett for en stund siden. En ting var at alle Starbucks sjappene hadde en skyllekran stående på konstant gjennom hele dagen, selv om den ikke ble brukt. Tror det var The Sun som avslørte dette, at alt vannet Starbucks skyller ut hver dag, i alle de 10 000 sjappene sine, estimerte til over 20 millioner liter per dag. Nok til å gi alle de 2 millionene menneskene i Nambia sitt daglige vann behov.. Sick ting. En annen ting jeg leste var at svenskene har verdens beste vann i kranen, men likevell selges det sykt mye vann tappet på flaske. Det samme gjelder vell i Norge også. Sååååå kom jeg over en artikkel om at et firma i New York City har begynt å selge vann som er tappet fra en vannreserve i selve NY, siden man egentlig ikke trenger flaskevann liksom. Litt motsigende å tappe vannet på flaske da men.. på flasken oppfordres det til;

Nice eh? Her er en annen artikkel som forteller mer om TAP'D NY.

AnywaaayWATERsubwayen i NYC. Han går løs på de kommersielle reklameplaketene og modifiserer de så de tilslutt får fram et helt annet budskap eller noe sån. Se gjennom photostreamen til Poster Boy så skjønner du hvordan det går ned. Jeg fant hvertfall en der han hadde lagde sin egen versjon av reklamepostern til TAP'D NY (øverste bilde). Niceness! Inspirasjon til denne er selvfølgelig en låt av Mos Def kalt New World Water fra det sykt fine albumet Black On Both Sides.

BTW, Mos Def kommer til Oslo med Rock The Bells 11. nov. Sjekk låta New World Water og den nye singelen fra det kommende albumet.


mp3: Mos Def - New World WaterThe sun is sitting in the treetops burnin the woods
And as the flames from the blaze get higher and higher
They say, "Don't drink the water! We need it for the fire!"
New York is drinkin it (New World Water)


mp3:
Mos Def - Life In Marvelous Timesheh... I was bored.

1 kommentar:

Mail In sa...

jävligt sjukt allt det där. det är det. så sitter man på ringnes. blø