07.10.2008

Back like I left something!

(porto carras)
(annet bilde kommer opp når jeg finner minnekortleserdingsen)

Det ble visst en liten ferie til Hellas med golfing, litt sol og en hel uke uten internett(!). Da ble det plutselig ikke mye aktivitet her, som forhåpentligvis hvertfall en eller to har lagt merke til, siden Erik E er å rir på elefanter og slikt i østen (siste update var at de befant seg en plass som het Pondicherry!) og Feskos bare er mr. schooool. Anywaaay, Bandittan Mix Vol.1 (working title) har status.. ehm. ja, vi kjør Thomax tempo, såe.. får se over helga om det blir ordnings da det blir ny tur ned til Oslo, Raggabalder og Diesel xXx. Ble bare fyll, sushi og lok på sofa og seng sist. Doh. Sushien ble forresten lagd av Iveland og alles favoritt Kine, sushi so nice!

På iPod'n har Sentinel's Enter The Garrison mix fått en del spilletid den siste uken, fin fin. Drahpaa laisa den opp her for en stund siden. Tror det kanskje blir en sånn småkjedelig link up post med diverse imorgen/idag etter å ha skumlest gjennom netvibes tingen, mye som skjer på internett på en uke. heh..

Vybz Kartel med video til Life Sweet. Se etter reklame for Vybz Rum og kondomene, "Daggering", han har fått markedet nå nylig.

Vybz Kartel - Life Sweet


mp3: Vybz Kartel - Life Sweet

mp3: Vybz Kartel ft Lil Wayne - Life Sweet/My Life

Ingen kommentarer: