09.09.2008

Mr Vegas - Big In Japan

Mr Vegas på scenen

Mr Vegas var en av artistene som opptrådte på et utsolgt Yokohama Reggae Sai for 40 000 gale publikummere i midten av august. Denne festivalen er startet av soundsystemet Mighty Crown i 1995 og har vokst seg til å bli så stor som den er nå. Mr Daggering turnerte med Mighty Crown i Japan i 2007, så han er nok relativt big in Japan i forhold til andre dancehall-artister fra Jamaica. Og i forhold til andre dancehall-artister, ikke at jeg er noe ekspert på Japan. Vet hvertfall at dancehall er big in Japan (igjen!!), mye pågrunn av Mighty Crown og Papa San. Skikkelig referat fra opptreden til Mr Vegas kan du sjekke her. I år var også Bugle, Wayne Wonder, Ryo The Skywalker og mange andre japanske artister på scenen, fant en del bilder på yokohamareaggaesai.com. Litt rart at hverken Bugle eller Wayne Wonder blir nevnt i de jamaicanske mediene når de også var der. Survival of the fittest?
Småkjipt å se klippet under siden to av tre banditta var for kokt til å med seg dancehallstjernen på Summerjam.. eller husker hvertfall ikke å ha vært på konserten iallefall, Doh! Men yours truly fikk hvertfall sett Mighty Crown's session i dancehallteltet, selv om det var sykt trangt siden det var en del mindre enn ifjor. Anbefales aaaanywaaaays på det svetteste!!
Sjekk videoen fra Yokohama Reggae Sai og den siste hiten til Mr Vegas under.

Mr Vegas in Japan


Mr Vegas - Daggering


(hvis noen finner mer video fra festivalen post i kommentarfeltet!)

http://www.myspace.com/mrvegas
http://www.mightycrown.com/
http://www.myspace.com/mightycrownentertainment

btw, Busy Signal, Elephant Man og Bounty Killer skal visst også til Japan, The Fader seh so. ooooog som du sikkert skjønner er Busy sitt album er utsatt fra igår til den 23de september av reasons unknown, ville blitt postet her om det var å tak i. we be waitin!

Ingen kommentarer: